domingo, 26 de diciembre de 2010

VOLTAMOS A FACER PAN DOCE

Para rematar este trimestre tan intenso nada mellor que traballar as matemáticas cunha deliciosa receta de cociña. As sumas, restas, multiplicacións e divisións sirvennos para calcular coste de cada ingrediente , o precio final do pan, canto nos corresponde a cada un...
Comenzamos por pesar e os ingredientes e intoducilos na panificadora. Mentras a máquina quenta, amasa, fermenta e coce botamos as contas. O intenso cheiro a anís e azahar acompañanos durante máis de tres horas, que é o tempo que tarda en estar listo o pan.

Unha forma moi doce e exquisita de aprender!

3 comentarios:

  1. O pan doce estaba riquííííísimo,pero daba moita sede.

    ResponderEliminar
  2. Encantoume o pan doce, por iso en canto puiden fíxeno na miña casa coa miña panificadora ¡eu soíño¡

    ResponderEliminar
  3. O pan doce sabia moy ben .

    ResponderEliminar